Tel +31 (0)118 745886  Klantenservice

compare 0

U heeft geen artikelen om te vergelijken

Uw winkelwagen is leeg.

Betaalmogelijkheden Kralen groothandel poppe

 


ideal betaallogo 
 

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, Fortis, ING, Rabobank of SNS Bank dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Kijk voor meer info even op de website van Ideal

iDEAL wordt ondersteund door:
 • Rabobank
 • Postbank
 • ABN Amro bank
 • ING bank
 • Fortis bank
 • SNS bank
Hoe werkt iDEAL?
Betalen met iDEAL doet u in een paar stappen:
 • U bestelt een product
 • Kies iDEAL als betaalmethode
 • Selecteer de bank waar u uw bankzaken al online regelt
 • U komt direct in het bekende internetbankierprogramma van uw bank
 • De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld
 • Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed
 • U ontvangt een bevestiging van uw bank
 • U keert terug naar de webwinkel, bestelling en betaling geslaagd!paypal 

Indien u een PayPal account heeft, kunt u bij ons ook betalen via PayPal. Betalen met PayPal is snel, eenvoudig en veilig.

Met PayPal kunt u overal ter wereld betalen, zelfs zonder dat u daarvoor een pas of code nodig heeft. Het enige dat u nodig heeft zijn u inloggegevens van PayPal.
Uw order word direct in behandeling genomen nadat de betaling is afgerond. Wij zien uw betaling immers als definitieve bevestiging.
Voor meer informatie over PayPal, zie www.paypal.com

Wist u dat u PayPal direct aan uw bankrekening kunt koppelen? Indien u geen PayPal saldo heeft, zal PayPal het bedrag van uw rekening afschrijven

   

AfterPay 
Met digitale acceptgiro uw online bestelling betalen via AfterPay
AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)
AfterPay voert voor www.kralen-groothandel-poppe.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

 


visa betaallogo

Steeds meer mensen kopen producten via internet. Van boeken en cd’s tot vakanties, het kan ook allemaal met uw Visa kaart. Betalen op internet is net zo veilig, simpel en gemakkelijk als betalen in de winkel. En u bent in goed gezelschap: het merendeel van alle online aankopen wordt gedaan met een Visa kaart!

Als u gaat betalen typt u uw Visa kaartnummer en vervaldatum in. Soms moet u daarna ook nog de laatste drie cijfers intypen die op de achterkant van uw creditcard staan. Het bedrag wordt opgenomen op uw volgende betalingsoverzicht. U kunt dit bedrag controleren voordat het van uw rekening afgeboekt wordt. Uiteraard gelden alle verzekeringen die u met uw kaart heeft, ook voor uw aankopen via internet.

Klik op de volgende link voor meer informatie over Visa

 


mastercard logo

Betalen met uw MasterCard creditcard op internet is net zo veilig, simpel en gemakkelijk als in de winkel. Met meer dan 28 miljoen acceptatiepunten is geen enkele creditcard meer geaccepteerd dan MasterCard. Met een MasterCard heeft u altijd en overal geld op zak, ook online. Bovendien kunt u op vrijwel elke Nederlandse als internationale website betalen met uw MasterCard creditcard.

Klik op de volgende link voor meer informatie over MasterCard 

Snel, gemakkelijk en veilig
Online betalen werkt als volgt: u vult het creditcard nummer, de vervaldatum en de driecijferige veiligheidscode op de achterkant van de creditcard (CVC code) in op de betaalpagina van de site. Bij vrijwel alle Nederlandse sites en steeds meer buitenlandse sites wordt u vervolgens gevraagd om uw MasterCard® SecureCode™. Hierdoor wordt betalen op internet net zo veilig, simpel en gemakkelijk als in de winkel betalen met uw MasterCard creditcard.

   
betaal logo mister cash
Mister Cash is het meest gebruikte betaalmiddel voor online betalingen in België. Mister Cash is te vergelijken met het Nederlandse iDEAL en is tevens een gegarandeerde online betaling voor de webwinkelier. Alle klanten van de banken Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank en Record Bank kunnen online betalen met Mister Cash.

Kijk hier voor meer informatie over Mister Cash
 


vooruit_betalen

Als u er voor kiest om het bedrag van de bestelling over te schrijven op onze rekening, vindt u op de bevestigingsmail alle bankgegevens van Kralen Groothandel Poppe.

Kralen Groothandel Poppe heeft de ING bank als bankrelatie.
IBAN/SEPA Nummer: NL96INGB0004558941
BIC: INGBNL2A  Bestel voor 17 UUR en uw bestelling wordt dezelfde dag verzonden