Tel +31 (0)118 745886  Klantenservice

compare 0

U heeft geen artikelen om te vergelijken

Uw winkelwagen is leeg.

Houten kralen groothandel gezocht?

Kralengroothandel Poppe biedt meer dan 100 soorten houten kralen!

Heeft u zelf een kralenwinkel of webshop en bent u op zoek naar een groothandel in houten kralen? Dan bent u bij Kralengroothandel Poppe absoluut aan het juiste adres. Wij bieden een zeer uiteenlopend assortiment met onder meer een keus uit honderden soorten houten kralen. Van lila en taupe tot korenbloemblauw. In effen kleuren of handbeschilderd met schitterende motieven. Verkrijgbaar in verschillende diktes. Bent u benieuwd naar ons assortiment houten kralen? Neem dan direct een kijkje in de webshop van onze groothandel en bestel snel online!

Een houten kralen groothandel met een enorme diversiteit

Of het nu gaat om houten kralen met glans of juist een matte afwerking. Ronde kralen of kralen in de vorm van een kubus of cilinder. Kralen in kastanjebruin, aquablauw of alle kleuren van de regenboog. Onze groothandel heeft het allemaal. En ook de meer exotische kleuren komen aan bod. Wat te denken van Bombay black, Marakesh mint, Grenada gold of Indian red. Natuurlijk wisselt ons aanbod sterk. Kralengroothandel Poppe is immers altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van kralen en volgt de trends van het moment. Wordt u al nieuwsgierig?

Daarom kiest u voor Kralengroothandel Poppe

Om mee te beginnen hebben we als houten kralen groothandel een enorm assortiment. En wat we niet hebben, daar gaan we graag voor u naar op zoek. Daarnaast kunt u zich gratis en eenvoudig bij ons registreren, hanteren we geen minimum orderbedrag en betaalt u veilig en vertrouwd via iDeal, PayPal, creditcard of achteraf met behulp van Afterpay. Bestelt u vaker bij ons? Wij belonen vaste klanten met aantrekkelijke kortingen. Bovendien heeft u elke bestelling die u voor 16:00 uur plaatst de volgende werkdag al binnen. Wilt u meer weten over onze houten kralen of onze service? Bel dan nu met 06-45093304 of stuur een bericht naar info@kralen-groothandel-poppe.nl!

  Bestel voor 17 UUR en uw bestelling wordt dezelfde dag verzonden